Historien Bag

 

 
 
 

 

Her er familen ved Henri´s konfirmation.

 

Lilholst

 

 

 

 
   

Vi, altså Bo og Birgitte, mødte hinanden i det Herrens År 1990.

Bo mødte tilfældigt Vibeke, som er en søster til en af hans gamle klassekammerater fra Randers. Han kedede sig så frygteligt som soldat på Hvorup Kaserne i Nørresundby, og Vibeke foreslog at han kunne komme forbi i Bonnesensgade.


Bo er jo en festlig mand, så det forslag kunne han ikke sidde overhørig særlig længe. Og så var det jo sådan at Vibeke boede sammen med Birgitte og Jette, dermed kunne han jo regne ud at de var tre enlige piger i en lejlighed. Den chance kunne han ikke lade gå fra sig.

Desværre blev der serveret gulerodsboller og vegetarmad (fy da føj!) og det hændte at man selv skulle lave kaffe. Han blev dog ikke helt slået ud og inden længe var han der tre gange om ugen til lidt aftenkaffehygge.


Efter en måneds tid havde Jette fundet sig en kæreste og der gik ikke længe før Vibeke havde sig en bejler, så var der jo kun Birgitte tilbage, hvor man kunne gøre sine hoser grønne. Som sagt så gjort....

 

   

Tiden gik og Bo afsluttede sin karriere ved militæret om sommeren. Mor nægtede at tage sin knægt inden for dørene igen, så derfor måtte han finde sig en hybel. Han fandt en lille ejendom nord for Enslev By.


Da Birgitte afsluttede sin uddannelse i 1992 indså hun at hun måtte drage mod syd til det Herrens "slot" i Enslev. Bo og Birgitte kiggede hinanden dybt i øjnene i den efterfølgende tid og besluttede så at det var tid til at få lidt orden på forholdene.

I september 1993 fik de papir på hinanden i Hasseris Kirke i Aalborg.
I november 1996 meldte den første loppe sig. Hun kom til at hedde Henriette.


Da Birgitte ikke kunne få andet arbejde en som lærer på Ingeniørhøjskolen i Odense måtte familien rive teltpælene op og drage til Fyn. Derfor bor vi i dag i Munkebo. Det lykkedes Bo at skaffe sig job ved en enkelt Tour de Fyn hos Finn Andresen Odense A/S, hvor han slog sine folder som sælger siden som reservedelschef.


Det kunne jo ikke blive meget anderledes.... Efter hårdt arbejde skete der noget. I Juni 2000 kom den anden loppe. Han kom til at hedde Jon.